- Szeretettel üdvözlünk az -=OXYGEN=- Party & Rendezvényzenekar mobilbarát weboldalán -
Szeretettel üdvözlünk az
OXYGEN Party & Rendezvényzenekar oldalán


Egy kis ízelítő az Oxygen Partyzenekar élő felvételeiből
A lejátszó bal felső sarkában lévő lejátszási listára kattintva válogathatsz felvételeinkből

Az OXYGEN Zenekar műsorát több mint 400 vokális számból álló, folyamatosan frissülő nemzetközi repertoárunkból úgy válogatjuk, hogy minden korosztály megtalálja a saját zenei világát.

Könnyen táncolható, hangulatos és közismert slágereket játszunk az örökzöldektől napjainkig,
1995 óta.
 
Színpadtechnikánk modern, igényes hang- és fénytechnikából áll, melynek hangminősége és látványa a legmagasabb elvárásokat is kielégíti.
 
Céges rendezvény, esküvő, szülinapi parti, szilveszteri buli, farsang és egyéb zenés-táncos összejövetelek élőzenei szolgáltatása mellett, különféle versenyek, divatbemutatók és szépségfesztiválok konferálását és hangosítását is vállaljuk.Áraink

A fellépti díjunk 200 főig, profi hang és fénytechnikával, nettó 240.000.-Ft. 200 főt meghaladó vendéglétszám esetén + 1000.-Ft/vendég a mindenkori díjazásunk, mely 100 kilométeres körzeten belül a szállítási költséget is tartalmazza.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!Szeretettel várjuk jelentkezésed!
 

Mail:


info@oxygenzenekar.hu
 
Telefon:

+36209558003

Skype:

oxygenzenekar
Műsoridőnk

Igényeitek szerint az 5x45 perces élőzenei műsorunkon felül, két óra "vacsorazenét" és két óra disco-zenét biztosítunk CD-ről.
Így a teljes műsoridőnk, akár 9 óra is lehet!Referenciák

   Shell, Castrol, RTL Klub, Brokernet, Philip Morris, Matáv, Unilever, Országos Mentő- és Mentőtiszti Egyesület, Barbecue Európa Bajnokság, Hazay-Decker, Xerox Magyarország, Aqua Magazin, Nemzetközi Szállodaszövetség, Fővárosi Bíróság, Showexpo, Baltonfői Yacht Club, Ramada Balaton, stb...Partnereink
 

          Új és használt mobiltelefonok és tartozékok adás-vétele. Bármilyen típusú mobil azonnali szervíze, akár az Ön otthonában! Iphone készülékek forgalmazása, teljeskörű szervizelése.      


VÁLTÁS ASZTALI NÉZETRE